Оставащите 59 минути от мача между Галатасарай и Ювентус от група В в Шампионската лига ще се доиграят в сряда, 11 декември, от 15 часа, българско време.

Първоначално бе обявено, че мачът ще продължи в 14.00 часа, българско време, но около 40 минути след първото съобщение на УЕФА, се оказа, че двубоят може да бъде изместен с още час.

УЕФА дори временно премахна обявения час от официалния си сайт, и остави само деня - сряда. От Турция дойде информация, че промяната и в този час е настъпила по молба на полицията. Около 1.00 българско време отново официално УЕФА съобщи, че мачът ще се поднови в 15.00 часа, а не в 14.00.

Внезапен и много обилен снеговалеж принуди официалните лица да прекъснат решителната битка за второто място в групата в 31-та минута, тъй като линиите по терена вече не се виждаха, а условията за игра бяха невъзможни.

След като обсъдиха въпроса, от двата клуба и УЕФА стигнаха до решение да доиграят срещата в сряда, в по-обедно време.

Реал Мадрид вече зае първото място в група В, а Копенхаген отпадна. Ювентус има 6 точки, а Галатасарай - 4, което означава, че турският тим трябва да гони пълен успех, за да продължи, докато и точка устройва италианците за място напред.