От Цървена звезда излязоха с декларация във връзка с обвиненията на френския L'Équipe за умишлена загуба с 5 гола разлика на сръбския тим от ПСЖ в Шампионската лига и внушения за участие в черно тото.

Уговорен мач в Шампионската лига, замесен е еврошампион?

„С гняв и разочарование Цървена звезда отхвърля днешното писание във френското издание L'Équipe, внушаващо участието на нашия клуб в нечестни и непочтени действия и подозрения за уговаряне на резултата в мача срещу Пари Сен Жермен. Този материал може да нанесе сериозни щети върху репутацията на Цървена звезда. Затова настояваме компетентните органи в Сърбия и Франция да разследват докрай тези съмнения, за да се стигне до истината”, написаха в декларация от сръбския гранд.

"Днешните технологии и различни други механизми са прогресирали толкова много, че просто не е възможно този случай да остане неразрешен. Цървена звезда очаква истината по случая да излезе наяве скоро и да отпадне всяко съмнение относно участието на член на нашия клуб в евентуални непристойни действия ", заключават от белградския клуб.