Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана изключително доволен от представянето на играчите си в мача със Селта. Той призна, че всички са се включили много добре при погрома с 6:0 и това ще му донесе от приятните "главоболия" при определянето на състава за финала в Шампионската лига с Ливърпул на 26 май. 

"Определено главата ще ме боли, когато трябва да избирам групата и титулярния състав за мача в Киев. Но по-добре така, всеки треньор мечтае за подобни дилеми. По-добре е всички да са готови на максимум и да мога да избирам от най-доброто."

"Беше много хубаво да направим такава подготовка за финала, защото тренировките не могат да заместят истинските мачове. А срещу Селта играхме сериозно, вкарахме шест гола, опазихме вратата си и се представихме страхотно."

"Този мач беше важен и от друга гледна точка. С него с разделихме по най-добрия начин с феновете ни за този сезон. Да вкараш шест гола в последното си домакинство и да зарадваш агитката с добър футбол, е нещо важно", заяви Зидан.