Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан категорично смята, че трофеят от Шампионската лига е по-ценен от този в Ла Лига. Както е известно, "лос меренгес" отдавна развяха белия флаг в първенството и по този начин подариха титлата на вечния съперник Барселона. В крайна сметка обаче тимът има шанс да грабне 13-ата си титла в Шампионската лига, ако на финала преодолее нахъсания Ливърпул.

Зидан: Неймар и Роналдо биха си паснали добре

"На финал сме в Шампионската лига и искаме да защитим титлата си. ШЛ е надпреварата, която всички искат да спечелят. Да, Ла Лига безспорно е най-трудният турнир, но в крайна сметка Шампионската лига е най-добрият", категоричен е Зидан.

Sky Germany: 100 млн. за Лева се оказали множко за Реал

В момента Реал е трети в класирането в испанското първенство с актив от 72 точки. Все още "белите" имат шанс да изместят от втората позиция градския съперник Атлетико Мадрид, който е със 75.

"Не можем да контролирам критиката към нас. Това е част от живота. Не бива вината да се хвърля върху тези, които играят по-малко. Всеки е виновен, а най-много аз. Всички сме на една лодка, но аз съм отговорен за всичко", каза още френският специалист.