Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще опита да надмогне лошия период, в който се намира Кралският клуб с познатото и превърнало се в негова запазена марка „лекарство“ - ротациите в състава. По информация на AS френският специалист гласи няколко промени за домакинството на Лас Палмас в неделя, 5 ноември.

Варан пред завръщане в игра

Твърди се, че Зизу възнамерява да остави на пейката титулярите от двубоя с Тотнъм (1:3) Марсело, Каземиро, Тони Кроос и Лука Модрич, за сметка на младоците Тео Ернандес, Маркос Йоренте, Дани Себайос и Марко Асенсио.

Зидан иска да даде почивка на част от титулярите, за да може да подобри динамиката в играта на „белия балет“.

Зизу отрече за криза, въпреки загубата

Срещу „шпорите“ Реал записа втора поредна загуба, след като в десетия кръг на Ла Лига падна с 1:2 от Жирона. Шампионите на Примера не се намират в най-спорния си момент, като в момента са трети в класирането на испанския шампионат. Момчетата на Зидан изостават с 4 точки от втория Валенсия и с осем от лидера Барселона.

В Шампионската лига действащият европейски клубен шампион е втори в група „Н“ със 7 точки. След успеха на „Уембли“ Тотнъм оглави колоната с 10 пункта. До края на тази фаза остават два кръга.