Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че е трудно решение на кого измежду Иско и Гарет Бейл да заложи във финала за Шампионската лига срещу Ювентус. Френският специалист обясни, че е възможно да пусне в игра и двамата.

Решителният мач за трофея в най-престижната европейска клубна надпревара е на 3 юни от 21.45 часа в Кардиф.

„Не разсъждавам за това кой ще играе. Щастлив съм, че Гарет Бейл е възстановен и е с нас. Готвим се всички заедно за двубоя“, каза Зизу.

60 години по-късно историята на Реал се повтаря

„Трудно решение е да избера между Иско и Бейл. Имам 23 играчи, а трябва да играят 11. Разполагам с футболисти, които се представиха изключително през годината, а те ще отпаднат от групата. Няма да ви кажа кой ще играе, дори да съм решил. Като треньор знам какъв е пътят“, добави специалистът.

„Дали Иско и Бейл могат да играят заедно? Какъв хубав въпрос. Могат, разбира се. Правиха го 16 пъти тази година. И двамата са добре преди финала, въпреки че Гарет има по-малко игрови минути“, сподели още Зидан.

Мората решава бъдещето си след финала за ШЛ

„Естествено, че Иско заслужава да играе във финала. Но има играчи, които няма да влязат в този двубой. Това е най-сложното и най-боли. Всички заслужават да се включат в тази среща“.

Реал Мадрид разполага с 290 милиона за трансфери

„Ювентус е много солиден отбор. Те знаят много добре да играят с трима или четирима отзад, но това не променя нищо“.

„Остава още една година от контракта ми, това обаче не означава нищо. Искам да продължа в този клуб. Мисля, че всички са доволни от направеното до сега. Бъдещето сега е само събота (бел.ред. Денят на финала на Шампионската лига)“, завърши Зидан.