Мексиканският футболист на ПСВ Айндховен Ървинг Лосано заяви, че ще бъде сбъдната мечта за него, ако заиграе в Барселона.

23-годишният футболист е свързван с трансфер при каталунците още от миналото лято.

„Представих се добре на Световното първенство и много клубове ме следяха. За мен това е много добре. Моят агент ме запозна с това, че към мен има много сериозен интерес от страна на Барселона. За мен ще бъде сбъдната мечта, ако заиграя в такъв голям клуб като Барселона. В момента изцяло съм концентриран върху представянето си за ПСВ Айндховен и се наслаждавам максимално на играта си. За мен е най-важно да побеждавам с ПСВ“, сподели Лосано.

„Предстои ни най-важния мач в моята кариера. Ще бъде много труден мач. Барселона е много голям отбор, който разполага с много големи футболисти. Ние ще се опитаме да се представим по възможно най-добрия начин“, добави мексиканският футболист.

„В моята къща имам много постери и един от тях е на Барселона. Това е най-големият отбор в света.“

„За мен ще бъде сбъдната мечта да играя на „Камп Ноу“. Никога не съм си го представял. Благодаря на Господ за шанса, който ми предоставя. Това е много важен мач за мен“, продължи той.

„Лионел Меси е много голям футболист. За мен е страхотен. Той е най-добрият футболист в света. Ще видим как ще успеем да го спрем.“

„Групата ни е много трудна, но ще видим какво ще успеем да направим. Ние ще се опитаме да покажем най-доброто, на което сме способни“, каза още Ървинг Лосано.

Ван Бомел: Помолих играчите си да не искат фланелката на Меси още на полувремето