Докато Реал Мадрид се скъсваше да вкарва гол след гол на слабака АПОЕЛ Никозия, а Кристиано Роналдо слагаше край на головата си суша, в големия враг Барселона намериха причини да злорадстват. 

CR7 за медиите: Говоря едно, вие пишете друго

Според изданието "Диарио Гол", целият отбор на каталунците се събрал в хотела си в Торино, където е настанен преди мача с Ювентус в Шампионската лига, и искрено се забавлявал с този двубой, сипейки подигравки по адрес на голямата звезда Кристиано Роналдо. 

Кота 50 падна в краката на Реал Мадрид

Португалецът наниза петото и шестото попадение за успеха с 6:0, като в същото време изразяваше доста бурно радостта си. Точно това предизвикало и подвикванията по негов адрес в лагера на "блаугранас". 

Роналдо подобри собствен рекорд в ШЛ

Там се бъзикали, че едва ли не CR7 е вкарал две попадения на финала на турнира, а не срещу един от най-слабите участници. В шегичките участвал и Лео Меси, при това доста дейно, твърди още изданието. 

Реал разнищи АПОЕЛ при рекорд на Роналдо

Някои от играчите дори включили в бъзика и съотборника си Пако Алкасер, казвайки пред лицето му, че "дори и той би вкарал поне пет гола на АПОЕЛ". Футболистът, който засега не оправдава очакванията да помага в предни позиции, приел с усмивка тези закачки