Два от бившите отбори на Дейвид Бекъм - Реал Мадрид и Пари Сен Жермен - се срещат на осминафинал в Шампионската лига, но той няма да може да ги гледа. Причината е, че първият мач между тях е навръх Деня на влюбените 14 февруари. 

Бившият английски национал има планове за въпросната вечер, като смята да я прекара в интимната компания на жена си. И точно това е осуетило възможността да отиде в Мадрид. Но се надява три седмици по-късно да е в Париж за реванша. 

"Планирал съм да посетя втория мач. Първият се пада точно на Свети Валентин и не мога да отида, защото трябва да излизам с жена си. Не мисля, че е много романтично да я заведа на мач. При всички положения, това ще е страхотна за гледане битка", заяви Бекъм. 

Бившият футболист трябва да прави мили очи пред жена си Виктория, защото започна бизнес начинание, създавайки клуб в САЩ, а според медиите в Англия, съпругата му е била против. Затова най-малкото, което може да направи като жест за нея, е да я изведе на романтична вечеря на 14 февруари, вместо да я води на мач.