Дейвид Бекъм получи да на своята мечта за създаване на отбор в Маями, който ще играе в Мейджър Лийг Сокър. Само че трудностите за бившия английски национал тепърва започват.

Първата му и основна цел е да изгради стадион за своя отбор, но Бекс си навлече гнева с избора на локация - едно от гетата на Маями, известно като дома на хероина в града. Става дума за квартал Оувъртаун, който е населяван предимно от нарко дилъри, алкохолици, проститутки и вандали.

Във въпросния квартал средно на ден се произвеждат по 20 изстрела, а сега жителите му имат нов общ враг - идеята на Бекъм за изграждането на стадион.

Според тях, Бекъм и неговите спонсори искат да се възползват от евтината цена на земята и се страхуват, че огромното съоражение ще доведе до загуба на домовете за много от тях.

Жителите не са примамени и от стотиците работни места, които ще бъдат създадени, тъй като не вярват те да бъдат за тях. Има притеснения и че стадионът ще доведе до по-засилено полицейско присъствие и съответно полицейско насилие.

Съзвездие от актьори, певци и атлети пожела късмет на Бекъм