Олимпик Марсилия посреща Тотнъм на "Стад Велодром" в последен мач от група D на Шампионската лига. Срещата е с начален час 19:45 и може да я наблюдавате на живо по Max Sport 1.

Френският гранд не се намира в най-добрата си форма, след като няма победа от вече четири мача във всички турнири. Началото на сезона бе прекрасно за Марсилия, но след това последва спад в играта и резултатите му. Отборът е четвърти с 6 точки, но само на две от първия Тотнъм и при победа днес ще се класира на осминфинал в турнира. Хубавата новина за Марсилия е, че нямат проблеми с наказани или контузени футболисти.

Тотнъм отива с мисъл във Франция да не загуби срещата, тъй като и равенство би означавало класиране в следващата фаза за "шпорите". Английският отбор също се намира в лек спад по отношение на формата си, тъй като има едва една победа в последните си четири мача, а тя дойде в последния мач от Висшата лига, когато тимът на Конте се наложи да прави пълен обрат от 2:0 срещу Борнемут. Ричарлисон и Кулушевски имат контузии и ще пропуснат срещата.

Мачът обещава да е изключително интересен, а първата среща между тези два отбора бе спечелена от Тотнъм с 2:0 в Лондон.