Халфът Марко Верати изпрати трогателно съобщение до бившия си наставник в Пари Сен Жермен Карло Анчелоти преди сблъсъка по между им в Шампионската лига.

Във вторник вечер Наполи на Анчелоти приема ПСЖ на "Сан Паоло" в среща от груповата фаза на най-комерсиалния клубен турнир.

Именно италианският специалист привлече Верати в ПСЖ от Пескара през 2012 г.. Анчелоти пък бе начело на френския тим между 2011 и 2013 г., но от това лято води "адзурите".

В обръщение към Анчелоти Верати благодари на бившия си наставник и шеговито го прикани да го кара "по-полека" по време на двубоя.

"Тренер, знаеш колко те обичам. Знаеш, че много ти благодаря. Започнах да играя на най-високо ниво благодарение на теб и ти винаги ще бъдеш много важен човек в моя живот. Благодаря, тренер, но го карай по-полека във вторник...".
 
Анчелоти изгледа видеото в предаването "Téléfoot" и сподели: "Имам страхотна връзка с него. Той пристигна в Париж много млад. В момента той израства в своята кариера, превръщайки се в основна част от своя тим".

— Téléfoot (@telefoot_TF1) 6 de noviembre de 2018 ">http://