Наставникът на Наполи Карло Анчелоти говори преди сблъсъка с ПСЖ от груповата фаза на Шампионската лига. В първия двубой в Париж двата тима завършиха при драматично 2:2.

"В първия мач те използваха две различни стратегии. Сега наистина не знам какво да очакваме. Те са силен отбор, много сложен за преодоляване и в момента са напълно непредвидими", заяви италианецът на пресконференцията преди двубоя.
 
"Никога не е точен момент, за да се изправиш срещу най-добрите отбори - имаме голямо уважение към този наистина топ тим. Въпреки че се представихме много добре в първия мач, ПСЖ си остава корав съперник. Отборът тренира добре, възстановихме се след мача в петък. Знаем важността на този сблъсък и знаем какво трябва да се направи. Ще опитаме да дадем най-доброто от себе си", добави Анчелоти.

"Джиджи Буфон? Ще бъде удоволствие да го срещнем отново. Уважавам го много за неговия професионализъм, който мотивира останалите", каза още специалистът.

"По мое време ПСЖ все още бяха в процес на изграждане, а сега проектът вече е реализиран. Те все още обаче се стремят към спечелването на Шампионската лига или поне да бъдат сред най-добрите тимове в Европа. 

Големите отбори играят, за да спечелят. Фактът, че в групата в момента всичко е балансирано, е добре за нас. В момента сме сред фаворитите за излизане от групата, в битката сме, но все още е рано да се каже кой къде ще финишира. Нека не правим крайни заключения", сподели наставникът на "адзурите".

Карло Анчелоти бе начело на ПСЖ между 2011 и 2013 г., ставайки шампион на Франция през сезон 2012/2013 г.