Олимпик Марсилия се сбогува с европейските турнири по ужасно болезнен начин. „Южняците“ са аут от Европейските турнири, след драматична загуба от Тотнъм с  1:2, у дома. И ако на полувремето, нещата за Игор Тудор и компания изглеждаха добре, близо час по-късно, французите  трябваше да преглътнат едно доста болезнено отпадане не само  от шампионската лига, но и от Европа. Голът на „шпорите“ буквално хвърли в тишина „Велодром“, а снощи за пореден път се убедихме във величието на футбола. На полувремето, Олимпик продължаваше в следващата фаза на шампионска лига, а само едно полувреме по-късно,  „марсилци“ се сбогуваха с европейския футбол за този сезон.

Ужасно разочарован след поражението, бе наставникът на френския тим Игор Тудор. Хърватинът изрази огромното си  съжаление от случилото се и трудно намираше думи след болезнения сценарий за неговия отбор.

„Много е тежко да се говори в такива моменти. Ужасно е да знаеш, че на полувремето си бил толкова близо до класиране напред, а след края на двубоите просто си аут от Европа. Футболът понякога може да е много жесток и ние го разбрахме много добре. Получихме гол буквално в последната секунда, но може би сами сме си виновни. Тотнъм продължава напред, докато ние приключваме участието си в Европа за този сезон. Жалко е, че се случи по толкова болезнен начин за нас, но не можем да сторим нищо освен да приемем действителността. Истината е, че на стадиона бе толкова шумно, че играчите дори не чуваха моите указания. Сякаш всичко в края на двубоя стана толкова объркано и получихме попадение, което не трябваше да допускаме. Не казвам, че хората са виновни за загубата ни, но  е факт, че футболистите просто не ме чуваха  от шума на Велодром. И да се оплакваме, нищо няма да променим, можем единствено да извадим поуките за себе си, мисля, че не се представихме зле в шампионската лига, и може би поне заслужавахме да играем в Лига Европа, но както виждаме от класирането Спортинг ще играе там, въпреки че ние ги победихме два пъти. Тежка е реалността за нас, но фактите са такива“