Както Пепе, така и Сержио Консейсао отличи разликата в бюджетите между Порто и Челси. Двата тима се срещат в сряда в първи четвъртфинал от Шампионската лига, който поради пандемичната обстановка в Европа ще се играе в испанския град Севиля.

„В живота няма нищо невъзможно. В спорта – още повече. Два тима се изправят един срещу друг, като всеки има своята стойност. Имаме ясна идея как да изиграем мача. Гледаме Челси и през последните седмици се вижда подобрението им. Това им дава предимство”, започна Консейсао.

Още по темата:

Ковачич: Не знам защо Пепе каза това...

„Когато се срещнем на терена, не смятам, че ще има човек, който ще мисли, че ние сме похарчили 25 милиона евро, а те 250 милиона. Не мислим, че Еванилсон ни е най-скъпата покупка, която е 8 милиона евро, докато тяхната – Кай Хавертц, е 80 милиона. Десет пъти повече. Отборите играят в определени лиги, а при нашата ние подхождаме по същия начин. На терена са 11 срещу 11 и всичко е възможно”, каза наставникът на „драконите” на брифинг.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.