Хърватският халф на Челси Матео Ковачич призна, че загубата от Уест Бромич е в миналото и сега тимът е фокусиран върху представянето си срещу Порто в Шампионската лига. Той поздрави бившия си съотборник в Реал Мадрид Пепе, който го познава именно от дните си при „лос бланкос”.

„Познавам Пепе, който е фантастичен човек. Много добра личност и чудесен футболист. В Реал Мадрид той се държа фантастично с мен. Обичам го като играч и човек. Знаем какво може да донесе на отбора си, тъй като е истински боец”, коментира световният вицешампион с Хърватия за 2018-а година.

Ковачич също така бе изненадан от факта, че Пепе е потвърдил пред медиите, че играчите на Челси са празнували факта, че са изтеглили Порто на жребия. „Странно е да го чуя от него. Играли сме заедно три години и не знам защо го е казал. Когато играхме в Реал Мадрид, всички бяхме наясно, че няма добри и лоши съперници. Порто е добър отбор, който елиминира Ювентус”, подчерта Ковачич.

Халфът също така обясни загубата през уикенда от УБА, че ще „събуди” отбора от Лондон. „Говорихме в съблекалнята и анализирахме нашите грешки. Знаем колко тежко е това поражение. Време е да се „събудим” и да се фокусираме да направим добър мач в сряда”, завърши Ковачич.