Старши треньорът на Борусия Дортмунд - Един Терзич, призна, че на германците е липсвала ефективност в атака при равенството 0:0 срещу Милан в срещата от втория кръг в група F на Шампионската лига по футбол.

"Жълто-черните" записаха 23-о поредно домакинство без поражение на "Вестфаленщадион", но с актив от 1 точка останаха на дъното в класирането.

Милан е трети след две нулеви равенства, а английският Нюкасъл излезе начело с 4 пункта, на точка пред Пари Сен Жермен след успеха с 4:1 над французите.

Gulliver/GettyImages
34 снимки

"Като цяло съм доволен от представянето ни. Момчетата се раздадоха. Опитаха всичко. Пресирахме добре, спечелихме много спорни топки, но не успяхме да създадем много добри ситуации. Липсваше ни прецизност в последната третина на терена, не вземахме правилните решения. Имахме някои ситуации, които можеха да доведат до гол, но допускахме грешки в последния пас или при завършващия удар. Затова равенството е справедливо", заяви Терзич.

"Последни сме в класирането, но лидерът е само на три точки, а има още четири срещи, в които могат да бъдат спечелени 12 точки. Нюкасъл победи Пари Сен Жермен. За мнозина това може да е изненада, но не и за нас. Групата е много оспорвана и всичко е възможно, но ние се радваме на това предизвикателство. Следващият ни мач в Нюкасъл няма да бъде лесен, но ще опитаме да спечелим, както и всеки мач до края", добави той.