Халфът Н'голо Канте е напълно готов за игра и ще вземе участие в тазвечершния двубой на Челси срещу Байерн Мюнхен. Добрата новина бе обявена лично от мениджъра на лондончани - Франк Лампард.

Участието на французина до последно бе под въпрос, тъй като английският специалист не иска да рискува с преждевременно пускане на франзузина в игра. Това потвърждение обаче е като лъч светлина за "сините", които и без това имат цяла дузина контузени, които няма да могат да ползват в решителния сблъсък от ШЛ. Челси изостава с 0:3 след първия мач и изглежда почти невъзможно да обърне развоя на събитията. 

"Не мога да кажа, че ще бъдем агресивни и ще атакуваме нонстоп. Искам просто да изиграем мача правилно. Когато срещнеш толкова добър отбор като Байерн, трябва да играеш добре през целия мач. Ние не го направихме в Лондон и заради това сега изоставаме в резултата", заяви Лампард.

"Да, искам да моите момчета да вярват, че могат да обърнат резултата, но не мога да им разкажа всички истории от моята кариера. Ще ги отегча. Те могат да опитат да създадат един специален спомен за самите себе си", допълни "синята" легенда.