Наставникът на Реал Мадрид Сатиаго Солари говори за предстоящия мач с Рома от груповата фаза на Шампионската лига. Специалистът бе категоричен, че „белите“ трябва да покажат по-добро лице срещу „вълците“ след тежката загуба от Ейбар в първенството.

„Трябва да направим мач в Шампионската лига, както винаги. Рома е отбор от нашето ниво в тази надпревара. Може на някои да изглежда лесно, но не е така“, започна Солари.

На питане за последната загуба от Ейбар (0:3) в Ла Лига, специалистът обясни: „Беше тежка плесница, но се случи. Анализирахме и ще се постараем да покажем по-добро лице. Нужно е да насочим мислите си към следващия мач“.

Що се отнася до това кой е неговият Мадрид, Солари сподели: „Реалността винаги е в утрешния ден, въпреки че остава спомена от последния мач“.

Рома посреща Реал Мадрид във вторник, 27 ноември, от 22:00 часа на стадио „Олимпико". И двата състава имат по 9 точки в актива си в Група G, като действащият европейски клубен шампион е лидер, заради успеха в първия двубой срещу италианския гранд (3:0).

Още новини: 

Солари се застъпи за Рамос 

Няколко футболисти играли и за Рома, и за Реал