Привърженичка на Ливърпул направи шокиращи разкрития за произвола на полицията и стюардите преди, по време и след мача от Шампионската лига срещу Севиля на стадион „Рамон Санчес Писхуан“ във вторник.

Веднага след драматичното 3:3, много фенове на „червените“ се оплакаха, че са били „малтретирани“ от местните власти. Само ден след това, от клуба призоваха всички свои привърженици да изпратят допълнителна информация за случилото се и започнаха свое разследване по случая. От „Анфийлд“ дори информираха и УЕФА, като от Европейската централа все още няма отговор.

Скандал! Феновете на Ливърпул се оплакват от полицейски произвол

49-годишната Вики Кроп пътува редовно за гостуванията на своя любим Ливърпул в Европа в последните години, но според думите ѝ за първи път среща подобно отношение от полиция и стюарди.

„Обикновено ви молят да си покажете чантата, за да бъде претърсена, но този път направo ми я грабнаха от ръцете. Бях толкова грубо претърсена, че дори ми бе дръпнат сутиенът, както и гърдите ми“, коментира Кроп.

„След това ме обърнаха и започнаха да ме ритат между краката, за да ги разтворя. Претърси ги от вътрешната страна, а след това, за да не кажа по-лоша дума, ме сграбчи за слабините. Беше ужасяващо. Най-лошото ми преживяване до този момент по време на футболен мач. Извън стадиона имаше и друга дама, която плачеше. Беше съкрушена, но не знам какво ѝ се бе случило на нея. Нямаше никой, с когото да говоря. Имах чувството, че ако се оплачеш на някого, няма да те пуснат на стадиона. Беше много неприятно, защото наоколо нямаше нито един стюард от агитката на Ливърпул“, спомня си още 49-годишната привърженичка на „червените“ от „Анфийлд“.