Шефът на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо излезе в защита на футболиста на „белите“ Иско, който бе освиркан от феновете при поражението от ЦСКА Москва с 0:3 в мача от последния кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Той сподели, че не е видял халфът да е направил жест към феновете, с който да ги пита „какво искат“, и добави, че острите реакции на запалянковците в такива мигове отслабват тима.

Иско

източник: Gulliver/Getty Images

„Не съм видял жест на Иско към феновете. Виждам, че настоява за корнер. Много е важно да сме единни. Всичко, което сме постигнали досега се дължи на добрата скамейка, съблекалнята и клуба. Когато някой футболист бива освиркван, това ни отслабва и помага на съперниците ни“, каза Бутрагеньо.

Що се касае до поражението от „армейците“, Бутрагеньо коментира: „Резултатът е тежък, не сме свикнали да губим, още повече у дома и то в Шампионската лига. Тежко поражение, но трябва да подкрепим футболистите“.

„Още преди мача си бяхме гарантирали първото място. Очаквахме да изживеем една хубава вечер, но не се случи“, отбеляза Бутрагеньо.

Реал Мадрид финишира на първото място в група „G“ с 12 точки, а втори завърши Рома с 9. Жребият за осминафиналите в най-апетитната европейска клубна надпревара е на 17 декември от 13:00 часа.

Още новини: 

Солари за освиркванията към Иско: На никого не му харесват 

Иско отказа да вземе капитанската лента на Реал 

И Валдано взе отношение по случилото се с Иско