Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос осъзнава каква важна среща предстои на тима му срещу Ювентус в събота. Тогава двата тима спорят във финала на Шампионската лига, а испанците могат да станат първият отбор, който печели надпреварата в две поредни години след ребрандирането ѝ.

"В събота имаме среща с историята. Трябва да мислим, както при предишната ни титла миналата година. Мотивирани сме да станем първият отбор, който печели два пъти поред този трофей."

"Стигнахме до финала след много здрава работа и това е награда за всички нас. Имаме шанса да завършим сезона със страхотен дубъл, който не ни се е случвал от повече от 50 години", заяви Рамос и коментира представянето на съперника.

"Ювентус е отбор, който никога не е бил характерен със своята атака, но има много качества в предни позиции заради играчи като Дибала и Игуаин. Трябва да сме много концентрирани в защита", сподели Рамос и сподели какво да очакват феновете от битката.

"В исторически план ние сме отборът, който е играл най-често на финал в този турнир, но ние имаме обеца на ухото от случилото се миналата година. Нормално е да сме сочени за фаворити, но трябва да сме напълно концентрирани и да се възползваме от възможността си."

"Надявам се да не страдаме излишно, както във финала в Лисабон миналата година и да можем да спечелим много по-убедително. Зидан ме познава много добре и доказа от първия си ден в Реал Мадрид, че е невероятен треньор и спечели много трофеи за толкова кратко време", завърши Рамос.