Звездата на Ливърпул – Мохамед Салах, говори преди последните два официални мача на „червените“ до края на този сезон. В тези две срещи мърсисайдци имат шанс да добавят още два трофея през кампанията, за да оформят безпрецедентен квадрупъл в историята.

За да се случи това, Манчестър Сити трябва да сбърка при домакинството си на Астън Вила, а Ливърпул да спечели срещу Уулвърхемптън, което ще донесе титла №20 на Англия в историята на клуба, а 6 дни по-късно „червените“ от Мърсисайд ще се изправят във финала на Шампионска лига срещу Реал Мадрид в Париж.

Gulliver/GettyImages
41 снимки

Салах си пожела Сити да сбърка срещу „виланите“ и разкри за вълнението в съблекалнята на отбора преди решителните следващи дни пред играчите на Юрген Клоп.

„Всички си говорим в съблекалнята и всеки един от нас се вълнува. Бяхме в подобна ситуация преди две години и те спечелиха титлата. Всички сега сме оптимисти, тъй като от нас зависи да си спечелим последния мач. След това ще видим какво се случва в останалите срещи“, каза Салах пред bein Sports.

“Пожелавам си Сити да завърши наравно или да загуби, за да спечелим титлата. Финалът с Реал Мадрид ще бъде много труден, тъй като този отбор спечели срещу почти всички силни отбори. Тази среща също носи огромно вълнение и се надявам да я спечелим. Когато казах, че искам да се изправим срещу испанците на финала, не съм искал да ги обидя, напротив. Говоря за най-здравият отбор в историята на Шампионска лига“, коментира още египетският нападател.