Футболната легенда Ариго Саки коментира предстоящата среща в Шампионската лига между Реал Мадрид и Манчестър Сити, в която ще се сблъскът двама титани в треньорската професия - Карло Анчелоти и Пеп Гуардиола.
 
„И двамата са стратези, а не просто тактици - затова футболът се развива с тях. Те ни подариха досега много вълшебни моменти, а ще има и още, сигурен съм. Освен това са и приятели. 
 
Анчелоти е колосална личност за световния футбол. Той знае всичко, а с неговата интелигентност може да обяснява всичко по начин, който е достъпен за неговите момчета. Той е спокоен лидер, излъчва увереност и знае как да привлича симпатии. Освен това е хитър, дебне като котка и винаги е готов да се нахвърли. Когато играеш срещу Реал Мадрид, никога не можеш да си спокоен, защото винаги може да се случи нещо. Ако никога не са говорили лошо за него, има причина за това, нали?!
 
Гуардиола е различен, той прави нововъведения, показвайки любопитство и желание за подобрение. Пеп непрекъснато се стреми към съвършенство, това е неговият манталитет", каза бившият мениджър на Милан в интервю за La Gazzetta dello Sport.