Рейнджърс се изправя срещу нидерландския ПСВ Айндховен на стадион „Айброкс” в плейофен кръг на Шампионската лига. Срещата ще се изиграе във вторник вечер от 22:00 и ще бъде излъчвана пряко в ефира на MAX Sport 3 HD.

Домакините вече изиграха три мача от Шотландската премиър лига, като спечелиха всичките си срещи, но са на второ място зад Селтик, заради по-лоша голова разлика.

Шотландският тим премина драматично през третия квалификационен кръг за влизането в Шампионска лига. Рейнджърс надви Юнион Синт Гилис с 3:2 общ резултат, след като в първия двубой загуби като гост с 2:0.

Съставът на Джовани ван Бронкхорст се намира в прекрасна форма и гледа оптимистично към двубоя с ПСВ.

На свой ред нидерландският тим успя да отстрани Монако, след гол в продълженията на мача, у дома на „Филипс Стадион”. Първата среща между двата отбора завърши при 1:1 във Франция, а втората бе спечелена от ПСВ с 3:2, така отборът на Рууд ван Нистелрой се класира за плейофа срещу Рейнджърс с общ резултат от 4:3.

ПСВ започна сезона много силно, след като спечели Суперкупата на Холандия срещу Аякс, след голов трилър и краен резултат от 5:3.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид – Рууд ван Нистелрой изведе отбора до две победи от два мача в първенството, като играчите на ПСВ вкараха общо девет гола.

Тактическото надиграване между треньорите ще е на преден план, тъй като и двамата са нидерландски футболни легенди.

Сблъсъкът между Рейнджърс и ПСВ ще определи кой ще играе в групите на Шампионска лига, а формата, в която са отборите предвещава голово шоу.