Отборът на Пари Сен Жермен ще търси реванш срещу Нюкасъл в ключов сблъсък на „Парк де Пренс” тази вечер. Срещата от група F стартира в 22:00 часа и може да я гледате в пряко предаване по MAX Sport 4 HD.

Футболистите на Луис Енрике ще се опитат да измият срама от предишния мач срещу „свраките”. Както е известно, англичаните сразиха своя противник с 4:1 на „Сейнт Джеймсис Парк”. Въпреки звучния успех обаче, отборът на Еди Хау се намира на последно място в групата и  няма право на повече грешки.

Евентуален успех на ПСЖ днес ще гарантира на французите класиране на осминафиналите в Шампионската лига.

 "Участието ни в турнира може да бъде и по-кратко. Остават много малко мачове в оспорваната група. Двубоят утре ще е решаващ. Убеден съм, че отборът ми е готов и ще бъде на ниво. Очаквам да видя най-добрата версия на нашата публика, особено когато съперникът може да ни създаде проблеми. Те са физически много силни, пресират в полето на противника. Трябва да сме готови. Имаме нужда от пълен стадион и публика, която е по-гореща от обикновено. Ще играем като на финал", коментира Луис Енрике преди мача.

"Не е лесно да ви отговоря за тактиката. Нито един отбор не играе 4-2-4 или 3-5-2, защото това се променя постоянно в хода на мача. В нашето поле играем 4-3-3, когато наближим средната линия минаваме 3-4-3, а в атака минава към друга подредба. Утре ще играем офанзивно 4-3-3. Отборът още не на нивото, на което искам, но ние сме в процес на търсене. Далеч сме от това, което искам за ПСЖ", каза още испанският треньор.

“Отборът се намира в отлично настроение след победата над Челси. Класата на ПСЖ е безспорна. Те имат качествени изпълнители на всички позиции. Трябва да играем на максимума на възможностите си, за да постигнем добър резултат. За нас това е решаващ мач и ще дадем всичко от себе си, за да спечелим”, добави наставникът на “свраките” Еди Хау.