Френският шампион Пари Сен Жермен се изправя срещу германския такъв Байерн Мюнхен в първи 1/8-финален сблъсък в Шампионската лига в вторник, а испанският вестник Marca твърди, че евентуално ново ранно отпадане от турнира може да накара някой от Неймар, Лионел Меси или Килиан Мбапе да напусне „Парк де Пренс“.

16 снимки

Вестникът съобщава, че ​​проектът с Меси, Неймар и Мбапе е предназначен да спечели Шампионската лига с щурм. За момента Меси не е отговорил на предложението за подновяване на договора си, докато Мбапе греподписа миналото лято точно, за да се опита да спечели най-големия континентален трофей. Междувременно Неймар има контракт до 2025-а година, но също така беше силно критикуван във френската преса за слабото си представяне.

След последните незадоволителни резултати проектът на ПСЖ беше поставен под въпрос и друг ранен провал в ШЛ може да бъде последната капка в търпението на някоя от трите звезди. Както за старши треньора Кристоф Галтие и неговия отбор, спечелвайки френската лига не е достатъчна награда. Ето защо всичко ще зависи от това какво ще се случи срещу Байерн, който иска да се възползва от слабата форма на френския отбор, допълва Marca.