Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Инс не скри своето разочарование от поведението на Пол Погба при загубата с 0:2 от Пари Сен Жермен в 1/8-финалите на Шампионската лига. Бившият английски национал в прав текст заяви, че френският национал е действал глупаво, за да си заработи 2 жълти картона, а това е плод на хитрата и добре премислена игра на съперниците спрямо него.

Според Инс именно отсъствието на Погба за реванша може да лиши „червените дяволи” от шансове за обрат. Някогашният играч на Юнайтед използва доста тежки епитети, когато трябваше да оцени играта на 25-годишния футболист.

„Погба подведе сам себе си срещу ПСЖ”, заяви Инс. „Точно когато спечели феновете обратно на своя страна, когато прави всичко, което се очаква от него като топ играч, той постъпва по такъв начин.”

„Знам, че всичко е резултат от неговата фрустрация в хода на мача, но също така и заради Маркиньос, който беше твърде добър за него. Той наистина го обработи много добре.”

„Първият жълт картон на Погба дойде заради неговата сприхавост. А вторият… Това единоборство само по себе си беше за директен червен.”

„Бих добавил, че другите големи клубове вече са си направили изводите. Вече знаят, че могат да изкарат Погба от мача.”

„Просто ей така и той е аут от реванша. Поведението му беше глупаво. Той беше талисман, откакто Оле пое отбора. Да го загубим за толкова важен мач е много повече от разочарование”, завърши Инс.

Реваншът между ПСЖ и Юнайтед на „Парк де Пренс” е на 6 март.