Най-скъпият футболист в историята на Манчестър Юнайтед – Пол Погба заяви, че не се влияе от решението, с което по-рано през сезона мениджърът Жозе Моуриньо го лиши от честта да бъде втори капитан на отбора.

Миналия сезон не беше много успешен за 25-годишния играч, чийто взаимоотношения с Моуриньо не са никак добри. Двамата не полагат особени усилия да ги крият от широката общественост, макар че от известно време не е имало по-сериозни конфликти помежду им. Именно последният такъв обаче струваше капитанската лента на Погба.

„Ако той е решил да ми отнеме капитанската лента, това не променя нищо”, коментира Погба преди гостуването срещу Ювентус в Шампионската лига. „Искам само да играя, да се представям добре и да давам максимума си. Другото не ме касае.”

„В пресата винаги се говори, че имаме ужасни взаимоотношения”, коментира случая самият Моуриньо. „Само преди седмици Пол ви увери, че нашите отношения са типичните между играч и треньор. Аз бих ги класифицирал като добри взаимоотношения между треньор и футболист.”

„Ние сме играч и мениджър”, настоя на свой ред Погба. „Аз правя, каквото той ми нареди. Наслаждавам се. Върша всичко с удоволствие. Дали съм щастлив на „Олд Трафорд”? Да, щастлив съм да нося тази фланелка, да играя за този отбор. На терена винаги излизам с усмивка”, добави Погба.