Бившият наставник на Ювентус Фабио Капело направи странно изказване, като заяви, че Жозе Моуриньо е „помогнал“ значително на Пол Погба при адаптацията му в Манчестър Юнайтед. Твърдението на Капело е меко казано изненадващо, като се има предвид, че Специалния и френския национал се намират в непрестанен конфликт в последните месеци.

„Не беше лесно за Погба да свикне с английския футбол. Той го бе изпитвал само в юношеските формации. В момента е доста по-въвлечен в играта и от тази гледна точка мисля, че побутванията от Моуриньо му помогнаха“, сподели Капело.

Манчестър Юнайтед гостува на Ювентус в мач от Шампионската лига в сряда, а специалистът коментира и предстоящия сблъсък в Торино.

„В Манчестър Юнайтед могат да разчитат на структурата на тима си, опита и класата на техните играчи, които са били шампиони. Юнайтед заслужава изключителен респект и все още е опонент, от който трябва да се страхуваш, но на „Олд Трафорд“ Ювентус впечатли. Дали Юве е фаворит в Шампионската лига? Твърде рано е да се каже“, каза още Фабио Капело.

Още по темата:

Погба: Торино е моят дом

Осъдиха Погба за превишена скорост