Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино се надява, че суперзвездата на тима Лионел Меси бързо ще се възстанови от травмата в коляното си, заради която ще пропусне днешното гостуване на РБ Лайпциг в Шампионската лига.

„Надяваме се възстановяването на Меси да протече добре и че ще се завърне възможно най-бързо. Не мога да кажа нищо повече по въпроса. Отношението на Килиан Мбапе? Винаги ми се струва добре. Той все още има добра мотивация и желание да помага на отбора. Също така работи много добре. Поведението на Килиан винаги е добро“, каза Почетино на вчерашната си пресконференция.

„Що се отнася до мача с РБ Лайпциг, трябва да го спечелим. Имаме отговорност да излезем за победата в този двубой. Търсим резултати и добра игра. Имаме идеи и игрови план, знаем как да ги развием. Ние атакуваме нашите цели и винаги мислим за нашия проект. Изграждането на отбор е процес със стъпки. Няма да обяснявам всичко днес, но работим върху това. Футболът изисква бързи резултати, но ние подобряваме своите. Същото правим и с играта ни както на колективно, така и на индивидуално ниво“, сподели още аржентинецът.