Португалският мениджър Жозе Моуриньо винаги е намирал отговор, независимо какъв въпрос ще му бъде зададен. Дори и сега, след като се развилня край тъчлинията след мача на Манчестър Юнайтед с Йънг Бойс, отново намери начин да се заяде с критиците си.

Португалецът побесня от радост, след като в заключителните секунди на мача от груповата фаза на Шампионската лига (1:0) Маруан Фелайни вкара победния гол, с което класира „дяволите“ на 1/8-финалите в турнира.

"Мога ли аз или друг мениджър да реагираме, или да сме недоволни? Мога ли да да го направя на линията, където много от тези, които коментират футбол никога не са стъпвали? Повечето от тях не са били на тази позиция. Бих искал да ги поканя, да дойдат да седнат на пейката“, сподели Моуриньо.

Жозе Моуриньо

източник: Gulliver/GettyImages

„Но може би те предпочитат да ходят на почивки в Барбадос, след това да седнат пред телевизора и да пускат електронните си смешки (в социалните мрежи – бел.ред.). Това е много по-удобно от това да си на терена и да бъдеш треньор“, коментира още португалецът.

„Сигурен съм, че който и да е мениджър никога няма да осъди друг за емоционална реакция на тъча, защото това е дежа-вю. За другите, които имат хубав живот, това е различно“, завърши Моуриньо.

Задръжките на Моу паднаха след гола на Фелаини

Косата може и да я няма, но свети Фела бди над Юнайтед