Въпреки комфортната победа с 3:0 над Базел в Шампионската лига, мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо имаше доста сериозни забележки към играчите си. Той е недоволен от липсата на концентрация у тях.

Когато те дръпнаха с по-сериозен аванс започнаха да играят по-освободено. И точно това не се хареса на португалеца, според когото те са си правели отигравания като от електронна игра. 

"Винаги е важно да стартираш с победа у дома, така че от този аспект съм доволен. До втория ни гол играхме добре, концентрирано, но след това се отпуснахме. А не бива. Винаги трябва да си концентриран максимално в един мач."

"Започнахме да взимаме лоши решения, да си правим финтчета, трикчета, все едно сме в Плей Стейшън, или ФИФА Мениджър. Това въобще не ми харесва! Изобщо! Поемат се излишни рискове по този начин."

"Сигурно играчите си помислиха, че 2:0 им е достатъчно, за да победят, но не са прави. Трябва да уважаваш съперника си. Загубихме форма, играчите се успокоиха прекалено и това не ми хареса въобще. И все пак, важни са трите точки", сподели Моуриньо след двубоя.