Вратарят на Тотнъм Юго Лорис сподели, че всички играчи в клуба ще трябва да понесат отговорността, ако клубът не се добере до място, даващо право на участие в Шампионската лига през следващия сезон. Той също така добави, че не само Хари Кейн ще е засегнат от евентуално неучастие на тима в най-престижния европейски клубен турнир през идния сезон. 

"Шпорите" се представят колебливо през настоящата кампания във Висшата лига, след като до момента са събрали едва 46 точки и изостават на 5 зад 4-тия Челси при 7 кръга до края на първенството. Френският страж смята, че Тотнъм все още има своите шансове за топ 4, но подчерта, че всеки ще трябва да си понесе отговорността, ако целта не бъде изпълнена. 

"Всички искаме да играем в Шампионската лига, не само Хари Кейн. В крайна сметка обаче получаваш това, което си си заслужил в края на сезона", започна Лорис. 

"Не можем да говорим само за един играч, защото това касае целия клуб. Ако не изпълним поставената цел, то всички ще трябва да си понесем отговорността. Не е справедливо да се каже, че един играч заслужава по-добро, защото всички работим здраво, за да изпълним задачата", завърши френският национал.