Кошмарът за бившия испански национал Санти Касорла няма край. Контузилият се срещу Лудогорец преди година и половина офанзивен футболист по всичко изглежда ще приключи окончателно с футбола. 

Срещу разградчани в Шампионската лига той получи травма в ахилеса, която се очакваше да го извади от терените за няколко седмици. Но тя се разви кошмарно, кракът му беше пред ампутация и в крайна сметка след десет операции, лекарите не дават абсолютна никаква гаранция, че някога отново ще може да тича, пише вестник "Ел Конфиденсиал". 

Самият Касорла изгаря от желание да изиграе поне още няколко мача на високо ниво в кариерата си, за да не спре с футбола по този начин. Но явно тялото му няма да позволи това да се случи и той ще трябва да сложи край на кариерата си. 

В досегашния му клуб Арсенал вече се оглеждат за заместник, като мениджърът Арсен Венгер окончателно се е отказал да го очаква да се завърне на терена. Още през януари имаше информации от лекарския щаб на "топчиите", че след минимум една година може да се мисли евентуално за подновяване на тренировки от негова страна.