Испанският офанзивен футболист на Арсенал Санти Касорла получи поредната лоша вест, свързана с възстановяването му. В сряда лекарите го уведомиха, че ще трябва да претърпи още една операция на контузеното ахилесово сухожилие. 

Той получи травмата преди 13 месеца в мача с Лудогорец в Шампионската лига, а по едно време кракът му е бил заплашен от ампутация. Въпреки всичко, ибериецът се надяваше да е на линия след месец, но това изглежда все по-малко вероятно. И това е съсипало мениджъра на "артилеристите" Арсен Венгер. 

"Когато научих за новия проблем на Санти, бях съкрушен, това беше най-катастрофалната новина за мен от много време насам. Всички много съжаляваме за него, защото всеки в този отбор просто го обожава."

"Този човек идва всеки ден на тренировка с усмивка на лицето, въпреки всички огромни проблеми, просто защото обича от сърце тази игра. Силно се надявам наистина да мога да го използвам скоро. Но не съм сигурен, все още не съм говорил с лекарския щаб, за да знам дали от януари ще е с нас", заяви Венгер.