Мениджърът на Челси Антонио Конте предупреди своите играчи да не мислят за предстоящия сблъсък с Барселона в Шампионската лига, а да останат концентрирани върху изявите си в Англия.

Днешният жребий за осминафиналите на най-комерсиалния клубен турнир отреди лондончани да се изправят именно срещу лидера в испанската Ла Лига.

„Мисля, че реакцията ни след жребия трябва да е по-скоро позитивна. Това е така, защото сме наясно, че на тази фаза от турнира трябва да си готов да срещнеш всеки един отбор. В този случай – трябва да сме готови да се изправим срещу Барселона", коментира жребия Конте.

„Нашият фокус трябва да остане основно върху Висшата лига, където да продължим борбата за място в топ 4. Това трябва да е главната ни цел в момента. Когато наближат мачовете ни в Европа, ще започнем да мислим за Барселона. Трябва да сме наясно, че играем в много тежко първенство, в което във всяка среща трябва да даваш всичко от себе си. В противен случай рискуваш да не завършиш сезона по най-добрия начин“, заяви още мениджърът на „сините“. /БГНЕС