Треньорът на Интер Антонио Конте не предвижда Реал Мадрид и Борусия Мьонхенгладбах да се споразумеят за равенство в утрешния двубой помежду си в Шампионската лига. Ако "нерадзурите" победят Шахтьор Донецк по същото време, равенството в другия мач ще класира напред както "лос меренгес", така и германците.

"Ситуацията в средата на терена не е най-добрата. Ще направим оценки и ще се опитам да взема най-добрите решения. Артуро Видал няма да ми бъде на разположение. Да рискуваме с него означава да увеличим периода му на възстановяване, а не можем да си позволим това. Без него обаче спечелихме в Германия и отново ще играем като голям отбор", коментира Конте.

Договорка между Реал Мадрид и Борусия Мьонхенгладбах? Реалността на фактите показва, че трябва да спечелим срещу отличен отбор, въпреки липсващите играчи. Ако е възможно, трябва да сме още по-развълнувани. Помня как преди седмица бяхме мъртъвци, а сега, виждайки светлина в края на тунела, трябва да мислим само за победа. За другия мач не се притеснявам. Говорим си за Шампионската лига и големи клубове, а не за състезание в бар. Във футбола, на това ниво, всеки играе за победа. Следваме определен път, искаме да се подобрим и определено има начин и място това да бъде направено.