Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че се е помирил със своя колега от Севиля Едуардо Берицо след равенството 2:2 в групите на Шампионската лига. Двубоят на „Анфийлд” предложи множество емоции, след като Берицо бе пратен на трибуните заради неспортсменско поведение, а в края на мача Джо Гомес от „червените” пое към съблекалнята след втори жълт и респективно червен картон.

Ливърпул не успя да си върне на Севиля

След последния съдийски сигнал Клоп имаше разпалена дискусия с помощниците на Берицо. „Всичко е наред. Просто помислих, че те имат пръст в изгонването на Гомес”, каза германецът.

„В същото време не вярвам аз да съм имал каквото и да било влияние при изгонването на техния треньор, ако трябва да съм честен. Не бях доволен от него, че хвърли топката встрани, но сега сме добре. Той ме покани в тяхната съблекалня и обсъдихме въпроса.”

„При последната ситуация не бях твърде много емоционален. Това беше обидно спрямо нас – да се опитваме да бием тъч, а някой умишлено да хвърли топката встрани. Самият аз обаче не съм го гонил на трибуните”, коментира Клоп.