Звездата на Тотнъм Хари Кейн коментира предстоящия мач  с Барселона от груповата фаза на Шампионската лига. Нападателят демонстрира самочувствие, като заяви, че „шпорите“ вече са показали, че могат да победят топ тимовете.

Момчетата на Маурисио Почетино започнаха с поражение в групите на Турнира на богатите. Те загубиха с 1:2 като гост на Интер, а в сряда, 3 октомври, посрещат каталунския гранд. Срещата, която е от група „В“, е от 22:00 часа на „Уембли“.

„Не искаме да започваме с две поражения. Знаем, че Барселона е голям отбор, но на нашия стадион трябва да сме силни“, каза Кейн.

„Мачът с Барселона е важен. Те са фантастичен съперник, но ние вече показахме, че можем да бием топ тимовете“, добави нападателят.

„Като футболист винаги се мериш с най-добрите в света, а Меси несъмнено е един от тях. Предизвикателство е да се сравнявам с него. Лео е фантастичен, а ние ще се постараем да му попречим да жъне нови рекорди. Все пак искаме да се концентрираме върху играта си. Разполагаме с чудесни момчета“.

Запитан за защитата на Барселона, Кейн каза: „Не мисля за тях. Концентриран съм върху собственото си представяне“.

Още новини: 

Кейн: Не съм съвсем ужасен, но играя под нивото си

Почетино отличи неочакван герой в Тотнъм