Футболистът на Реал Мадрид Даниел Карвахал постави висока оценка на наставника си Зинедин Зидан. Той изрази мнение, че френският специалист ръководи тима добре и благодарение на този факт всички в редиците са свежи.

Карвахал говори преди първия полуфинален двубой от Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид. Срещата е във вторник, 2 май, от 21.45 часа на стадион „Сантиаго Бернабеу“.

Зидан: Трябва да мислим така все едно няма да има реванш

„Намираме се в един от на най-добрите ни моменти, весели и въодушевени. Предстои ни трудна елиминация. Елиминация, която ще се реши с малко голове. Винаги съперникът се чувства по-зле, когато гостува. Ние работим добре“, започна Карвахал.

„Зидан ръководи отбора добре. Всички са свежи и имат желание. Ние имаме сили да притиснем съперника в последните минути“, продължи играчът на „белите“.

„Не живеем с миналото. Забравили сме какво се е случило, всяка година започваме от нулата. Ще се опитаме да направим важна стъпка към финала. Силите в тази елиминация ще са много изравнени. Да спечелим у дома е от ключово значение“, добави Карвахал.

„Иско е различен играч. Той е чиста фантазия. Но разполагаме с 24 прекрасни футболисти и затова и работата на треньора е така сложна – трудно е да избере стартов състав“, обясни още Карвахал.