Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан изрази мнение, че в първия полуфинал за Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид възпитаниците му трябва да разсъждават така, все едно няма да има реванш. Първата среща между двата мадридски съперника е на 2 май от 21.45 часа.

Зизу се забърка в политически скандал

„Знаем значението на този мач. Ние трябва да подходим така, все едно няма да има реванш, трябва да се борим от първата минута. Нашите фенове ще са с нас, както в края на миналата седмица ни подкрепиха срещу Валенсия. Помогнаха ни много, ние се нуждаехме. Винаги е в наш плюс, когато феновете на „Бернабеу“ са с нас“, каза Зидан.

Запитан за Рафаел Варан, Зизу обясни: „Той е добре, възстановен е. Липсва ни Пепе, но останалите трима са добре“.

„В момента съм концентриран върху мача утре. Какво ще се случи след това, не ме интересува“, добави Зидан и отсече: „Хамес е като всички останали. На разположение е да играе“.

Зидан обяви присъдата на Мората

„Във вторник няма да става дума за дерби, защото ще играем полуфинал. Но съперничеството е същото. Ние сме пределно наясно срещу кого се изправяме. След това трябва да направим нещата в мача добре. Ако се справим, ще видим какво ще стане“, коментира още Зидан.