След невъобразимия погром от Байерн Мюнхен в Шампионската лига, в Барселона се очакват радикални промени. Началото ще бъде дадено добави Тиери Анри в списъка със смяна на треньорсокото ръководство. Почти е сигурно, че осеммесечното пребиване на 61-годишния Кике Сетиен начело на клуба е към своя край.

Смята се, че фаворит за поста е бившият наставник на Тотнъм Маурисио Почетино. Наскоро аржентинският специалист заяви, че съществува вариант, в който да поеме "каталуницте", макар да има минало като наставник на градския опонент - Еспаньол.

83 снимки

Бившият играч на отбора - Роналд Куман, както Масимилиано Алегри също са сред спряганите имена. Легендарният капитан на Барса - Шави Ернандес редовно е свързван със завръщане в клуба, но самият той обяви наскоро, че сега не е точния момент да поема "каталунците".

Според "Sport" пък начело на испанския тим може да застане легендата на Арсенал - Тиери Анри. Французинът имаше тежки моменти на старта на своята мениджърска карирера, след като бе уволнен след само шест месеца начело на Монако. В момента обаче той е старши треньор на канадския Монреал Импакт, който се състезава в МЛС. Анри бе част и от треньорския щаб на Роберто Мартинес в националния отбор на Белгия.