Капитанът на Ливърпул – Джордан Хендерсън, говори пред журналисти преди финалния мач в Шампионска лига срещу Реал Мадрид идната събота.

Лидерът на „червените“ призна, че настроението в отбора е добро след неделния ден, когато Ливърпул не успя да триумфира с титлата във Висшата лига, макар да записа успех с 3:1 над Уулвърхемптън.

„Настроението е добро, тренировките също. Виждам вълнението при всички за предстоящия уикенд. Неделята беше трудна за приемане, но не мога да бъда по-горд от момчетата. Спечелихме вече две купи и имаме голяма възможност да спечелим още една“, започна капитанът на мърсисайдци.

БГНЕС
34 снимки

Хендерсън говори и за Салах, който наскоро сподели, че има „сметки за уреждане“ със съботния противник. „Посмяхме се няколко пъти. Не искаше да го кажеш, нали Мо? Не разбрах, но за мен нямаш нужда от допълнителна мотивация във финал на Шампионската лига“.

„Трудно беше да приемем загубата от Реал във финала през 2018-а година. Но гледайки назад, всички се поучихме много от този мач“, спомни си Хендерсън.