Байерн изглежда един от най-сигурните четвъртфиналисти след погрома с 5:0 над Бешикташ в Шампионската лига. Но въпреки това, наставникът Юп Хайнкес не смята да подценява и ответния сблъсък в Истанбул и ще подготви тима си да играе на максимални обороти на "Исмет Инюню". 

"Доволен съм от резултата и от факта, че си осигурихме такъв аванс срещу съперник с толкова качествени играчи с богат опит в Европа. На Бешикташ му беше трудно с десетима души срещу нас, но така е в Шампионската лига като цяло."

"Въпреки че победихме с такъв резултат, не мога да си позволя да поемам излишни рискове за реванша и към него ще подходим, както за всеки нормален мач. Видя се, че Бешикташ може да ни създаде проблеми, особено преди почивката."

"Тогава темпото липсваше в нашата игра, съперникът ни атакуваше по-често. Първият гол обаче ни даде психологическо преимущество и затова след почивката видяхме съвсем различен Байерн. Вкарахме някои хубави голове и играхме доста хубав футбол. Много съм доволен от представянето ни", заяви Хайнкес.