Треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавр не беше доволен от липсата на концентрация през второто полувреме при загубата с 0:3 от Тотнъм в първия осминафинал на Шампионската лига на "Уембли" в Лондон.

Германците доминираха в началото, но не се възползваха от шансовете си, а след почивката допуснаха няколко леки грешки в отбрана и англичаните се възползваха и вкараха три гола.

"Играхме добре през първото полувреме, стигнахме до няколко чисти положения през вратата на Тотнъм, а в същото време не позволихме на съперника да създаде почти нищо. Защитавахме се умело и нападахме много добре", анализира французинът.

"След това в началото на второто полувреме загубихме една топка, последва центриране в нашето наказателно поле, където беше оставен свободен играч пред вратата и противникът вкара. За съжаление направихме този подарък на Тотнъм. След това стана много, много трудно за нас. Опитахме да заиграем отново добре, но прибързвахме прекалено много", коментира Фавр.

"В края просто трябваше да се защитаваме по-концентрирано, но получихме втори гол, след като отново загубихме топката в нашата половина и играч на съперника остана непокрит при последвалото центриране в наказателното ни поле. Това се отрази на самочувствието ни и малко по-късно Тотнъм ни вкара и от статично положение. има и такива мачове, когато нещата не се получават. Но станалото, станало. Ще анализираме грешките си и ще се постараем да ги изчистим", допълни той.

Реваншът между двата състава на "Сигнал Идуна Парк" ще се играе на 5 март./БТА