Старши треньорът на Виляреал - Унай Емери, се надява на възможно най-доброто представяне от страна на „жълтите“ в полуфиналния мач-реванш от Шампионската лига срещу Ливърпул във вторник. „Червените“ се наложиха с 2:0 в първата среща преди седмица, а испанците достигнаха до предпоследната фаза на най-силния клубен турнир в света за втори път в своята история.

„Намираме се в исторически момент. Хората около нас са изключително горди. Надявам се пред нашите фенове да се представим по възможно най-силния начин и да продължим напред“, заяви Емери пред медиите в понеделник.

38 снимки

Населението на Виляреал - градче в южната част на Испания, е само 50 хиляди жители.      

„Искаме да се насладим изцяло на този момент заедно с нашата вярна публика. Радваме се, че ни предстои реванш на клубния стадион. Трябва да бъдем повече от перфектни и да направим нещо, което никой до момента не е постигал. Искаме да намерим и да използваме техните слабости. Градът ни е горд с нашите постижения. Всяко населено място се идентифицира с нещо. Трябва да се защитаваме по един брутален начин и да намерим нашия стил на игра“, каза още Унай Емери пред медиите.