Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед - Еди Хау, остана доволен от нулевото равенството в гостуването на Милан в първа среща от груповата фаза на Шампионската лига. Той имаше някои забележки към играчите си, но резултатът го задоволява. Според него всяка точка, спечелена като гост, е много ценна, ако тимът му иска да продължи напред в турнира.

Gulliver/GettyImages
46 снимки

„Нямахме за цел да се браним дълбоко прибранив нашето поле. Защитата ни бе леко рехава, но в хода на мача успяхме да се стабилизираме и бранехме наказателното поле перфекто. Знаем, че има къде да израстваме и да се развиваме. Можем да гледаме с оптимизъм към следващия мач. Не сме разочаровани от резултата. Може би ни липсваше малко късмет. За да продължиш напред в този турнир, трябва да играеш по-добре, но нека не се фокусираме върху негативното. Вярвам, че ще се подобрим и ще видите друг Нюкасъл в следващия мач“, заяви Хау.

„Целта ни е да продължим напред. Не знам колко точки ще са ни нужни за това, но знам, че всяка точка като гост е много ценна. Сандро (б.р. - Тонали) свърши добра работа. Това бе емоционален мач за него. Той се представи добре през първото полувреме и ни помогна много“, каза още специалистът.