Имаше ли дузпа за Реал? От снощи в пространството бяха изстреляни куп доводи, мотиви и мнения за това дали имаше наказателен удар или не, в полза на "белия балет".

Дълбоко в добавеното време, при отличния мач за Ювентус дойде и ситуацията при която Бенатия игра с топката, а дали блъсна Васкес всеки може да каже и да прецени.

Съдията Майкъл Оливър, който беше близо до ситуацията отсъди дузпа, която се оказа решителна за класирането на Реал на полуфиналите. Зад топката застана Роналдо и не пропусна.

Според Бенатия и всички хора от щаба на Ювентус дузпа не е имало, от Реал контрират. Ако имаше видео асистент вероятно съдията щеше да погледне ситуацията и пак да отсъди наказателния удар, но това е само предположение.

Правилно ли беше решението на съдията, отговорете в нашата анкета.

Има контакт между двамата футболисти, Оливър сложи топката на бялата точка, отсъди дузпа, и всичко останало е разтягане на локуми.

Бивш испански съдия - дузпа нямаше

Моето мнение е следното - нарушение имаше, да дузпа имаше, това, че дойде в продължението на срещата няма абсолютно никакво значение.

Със сигурност някои ще кажат, че щото е Реал, затова съдията е дал дузпата, но в крайна сметка имаше съприкосновение между Бенатия и Васкес. Имаше дузпа, последва гол, Реал е на полуфиналите, дали справедливо всеки може да си отговори сам.