Наставникът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, не остана крайно разочарован от това, че отборът му изпусна победата над Лацио в края на мача. „Дюшекчиите“ водеха с 1:0, но в добавеното време гол на вратаря Иван Проведел донесе точката на домакините.

Аржентинецът обаче заяви, че въпреки това си тръгва с добро чувство от „Олимпико“.

Gulliver/GettyImages
20 снимки

„Играхме добре. Лацио повече владееше топката, но те имаха нужда от това, за да ни наранят. Те имаха своите положения, а ние имахме късмет при гола, но след това заиграхме доста добре. През второто полувреме не дадохме никакви шансове на съперника, докато ние пропуснахме три добри възможности чрез Мората, Лино и Гризман, с които можехме да решим мача“, заяви Симеоне.

„Изглеждаше, че мачът свършва след фаула срещу Корея, но вместо това съдията отсъди в полза на Лацио. Получи се страхотен гол, особено като се има предвид, че бе отбелязан от вратаря. Смятам, че бяхме доста по-спокойни през второто полувреме. Още след отбелязването на гола се поуспокоихме, което даде повече време на централните ни халфове. Тръгвам си с добро чувство. Играхме на тежък стадион срещу отбор, който практикува добър футбол. Бяхме наказани в самия край“, добави специалистът.